Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Přišla o "mobil"

Frýdek Místek - pátráme po neznámém pachateli, který okradl maminku na dětském pískovišti 

    Dosud neznámý pachatel dne 09.06.2016 v době kolem 18:00 hodin na ulici Ostravské za panelovým domem ve Frýdku-Místku v místní části Místek, na dětském hřišti využil momentu krátké nepozornosti mladé maminky. Ta se při vytahování dítěte z kočárku a usazení v pískovišti na chvíli otočila a právě tento okamžik stačil neznámému pachateli, k tomu aby ji okradl.
I přesto, že maminka měla kočárek neustále ve své  bezprostřední blízkosti, se tento „drzý“ pachatel nezdráhal odcizit mobilní telefon s vloženou paměťovou SD kartou. Svým jednáním způsobil celkovou škodu ve výši 8.300,-Kč a věc je posuzována jako přečin krádeže, za který mu hrozí trest v odnětí svobody až na dva roky.

I v rámci tohoto případu chceme apelovat na všechny občany, aby byli za všech okolností ostražití, všímali si svého okolí a dávali si pozor na své věci. A to i v nelehké situaci, jaké byla vystavena výše uvedená maminka s kočárkem. Pachatelům stačí opravdu malá chvilka, aby se zmocnili vašich cenností a zbytečně tak přijdete o váš majetek.

13. června 2016
por. Mgr. Vlastimil Starzyk
/skupina tisku a prevence Frýdek-Místek/

vytisknout  e-mailem