Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Sousedské neshody

NOVOJIČÍNSKO-vyhrožoval zbraní 

Vystřelil

Sousedské neshody řešil výstřelem z plynové pistole.

Bílovečtí policisté prověřují jednání 21letého muže, který řešil s 51letým sousedem neshody střelbou z plynové pistole. Celá událost, u které nebyl nikdo zraněn, se odehrála v neděli v Bravanticích před půl desátou v noci na ulici. Bílovečtí policisté nyní prověřují celý incident s podezřením ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování.

Obtěžuje

S podezřením ze spáchání přečinu nebezpečného pronásledování prověřují příborští policisté oznámení 36leté ženy.

Podstatou oznámení je neustálé obtěžování telefonickými hovory a zasíláním textových zpráv ze strany bývalého přítele. Podezřelý 30letý muž jí opakovaně od měsíce ledna letošního roku minimálně jednou denně volá a více jak dvaceti sms zprávami obtěžuje. Neustále vyhledává její přítomnost vyčkáváním před jejím zaměstnáním. Oznamovatelku jeho jednání nadmíru obtěžuje a omezuje a na jejím běžném způsobu života. Vzhledem k soustavnosti a neochotě ukončit tohoto chování se rozhodla požádat policisty o pomoc podáním trestního oznámení.    

Kolo z balkonu

Z uzamčeného balkónu v pátém patře obytného domu v Příboře na ul. Choráze, odcizil doposud neznámý pachatel horské jízdní kolo zn. Dynamic Laser modré barvy s černými a stříbrnými polepy v hodnotě 12 tisíc korun. K samotnému odcizení měl pachatel použít násilí, kdy překonal zámek dveří uzamčeného balkónu i zámek kterým bylo jízdní kolo uzamčeno. Poškozená vedla, že k odcizení mělo dojít v noční době z pátku 3. na 4. 6. 2016. Příborští policisté pátrají jak po odcizeném kole, tak i po pachateli, který je podezřelý ze spáchání přečinu porušování domovní svobody a přečinu krádež.

Nový Jičín, 6.6.2016

por. Mgr. Petr Gřes

komisař/skupina tisku a prevence/Nový Jičín

vytisknout  e-mailem