Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Trojice pachatelů dopadena

Nový Jičín - Pachatelé způsobili škodu odizením přes milión korun. 

Trojice pachatelů ve věku 44, 45  a 61 let ze  Studénky prošetřují novojičínští kriminalisté  pro zločin krádeže a přečinu  poškozování cizí věci,  spáchanou formou spolupachatelství. Skupina měla od  června  minulého roku do 8. února letošního roku násilím vniknout  do prostor  budovy bývalého kravína na Novojičínsku, sloužícího  nyní jako sklad starožitného  nábytku. V tomto období odcizili  několik kusů uskladněného starožitného nábytku  v hodnotě  okolo miliónu korun a další manipulací poškodili dalších  několik kusů  nábytku v hodnotě přibližně dvě stě tisíc  korun. Trojice byla při poslední  výpravě na místě zadržena  přivolanou policejní hlídkou a následně umístěna do  policejní  cely. Na případu nadále intenzivně pracují novojičínští  kriminalisté.
 
 
Stalo se …
 
 
Mladíkovi zlomil  nos

Z přečinu výtržnictví a  ublížení na  zdraví je prošetřován osmnáctiletý mladík  z Fulnecka. Podezřelý v pondělí 7.  února na náměstí ve  Fulneku fyzicky napadl o rok mladšího mladíka. Napadení  předcházela  slovní rozepře. Podezřelému mělo vadit, že na něj poškozený  volal,  aby na něho nečuměl. Poté poškozeného udeřil čelem  do obličeje a následně jej  několikrát udeřil pěstí do  obličeje. Napadenému mladíkovi způsobil zlomeninu  nosních  kůstek a tržnou ránu na horním rtu, které si vyžádá léčbu  delší než  jeden týden.
 

Vloupání do veterinární  ordinace

V době od 4. do 7. února se  vloupal do jedné z kopřivnických  ordinací doposud neznámý pachatel. Z ordinace  odcizil přístroje,  počítač, peníze a další věci. Způsobena škoda odcizením  a  poškozením dosáhla částku téměř padesát tisíc korun.  Kopřivničtí policisté  případ prošetřují pro přečiny  krádeže a poškození cizí věci.  
 
 

Tiskový servis ze dne 10. února 2011
 

Zpracoval:
 
nprap. Zbyněk  Tomšík    
vrchní inspektor

vytisknout  e-mailem