Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Víkendové zprávy z regionu

Karvinsko - nedovolené ozbrojování, projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka, krádeže, poškozování cizí a věci a další skutky řešené během víkendu.... 

Český Těšín 11. února - noční výtržnost
Páteční návštěva místního baru skončí potrestáním. V pátek kolem dvaadvacáté hodiny 30letý, notně opilý muž, se v baru svlékal, po baru pobíhal a vulgarismy obtěžoval hosty. Na zakončení opakovaně hajloval a vykřikoval "Sieg heil". Podezřelý 30letý muž byl zadržen a převezen k vystřízlivění na Protialkoholní záchytnou stanici do Karviné. Je podezřelý ze spáchání přečinu výtržnictví a projevu sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka. Skutek bude řešen formou zkráceného přípravného řízení.
Český Těšín - 12. února - střelba 
Krátce po páteční půlnoci někdo několikrát střelil do skleněné výplně jedné místní prodejny na ulici Čapkové. Z prodejny odcizeno nebylo nic. Na poškození výlohy majitel vyčíslil škodu na 10 000 Kč. Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci přečinu poškozování cizí věci a přečinu nedovolené ozbrojování, kde pachateli v případě dopadení hrozí odnětí svobody až na dvě léta.
Havířov - 12. února - krádež z trafiky
V noci na sobotu v Havířově-Podlesí na Dlouhé třídě dosud neznámý pachatel násilně vnikl do trafiky. S sebou si odnesl různé druhy cigaret, DVD nosiče různých titulů a peníze. Celková škoda byla majitelem vyčíslena ve výši 28 000 Kč.
Havířov - 12. února - krádeže věcí z vozidel
V městské části Podlesí doposud neznámý pachatel postupně vnikl do několika vozidel. Na Mládežnické ulici poberta násilně vnikl do osobního vozidla Peugeot 307. Na parkovišti před domem ulice Krajní pachatel vnikl do vozidla Škoda Octavia a na Mládežnické ulici také do vozidla Škoda Octavia. Z vozidel odcizil navigaci s autorádiem, samostatnou navigaci a peníze. K vloupání do vozidel došlo v době od pátečního podvečera do sobotního rána. Celková škoda činí 76 300 Kč.
por. Mgr. Zlatuše Viačková
komisař PIS Karviná, zpravodajství

vytisknout  e-mailem