Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Z parkoviště zmizela škodovka

Novojičínsko - Zloděj se zmocnil zaparkovaného vozidla. 

V noci na 13. června odcizil ve Frenštátě pod Radhoštěm neznámý pachatel zaparkované  vozidlo Škoda Fabia. Zloděj vozidlo v hodnotě 150 tisíc korun odcizil z parkoviště na ulici Dolní. Ve vozidle barvy šedá-paste a z roku výroby  2007 byla i dětská autosedačka Chicco v hodnotě  3 tisíc korun. Po vozidle jsme  již vyhlásili pátrání a případ prošetřujeme pro přečin neoprávněné užívání cizí  věci.
 


Kamion navštívil nezvaný host

K dalšímu případu vloupání do zaparkovaného nákladního vozidla v Libhošti  vyjížděli  ve středu 13. června novojičínští policisté. K vloupání došlo v noci  z úterý na středu na parkovišti benzínové čerpací stanice v katastru obce Libhošť. Neznámý pachatel  vnikl do kabiny vozidla Mercedes-Benz Actros, odkud odcizil notebook ASUS, mobilní telefon Nokia, finanční hotovost a platební  kartu. Způsobena škoda činila téměř dvacet tisíc korun. Novojičínští  policisté případ prošetřují pro přečiny krádeže a neoprávněné opatření, padělání a  pozměnění platebního prostředku.
 
Zloděj se vloupal do fotoateliéru

Během uplynulého víkendu se vloupal neznámý pachatel do fotoateliéru  s prodejnou  v Bílovci. V době od 8. do 11. června vnikl do objektu, ze  kterého odcizil několik kusů fotoaparátů. Jednalo se například o fotoaparát Nikon Coolpix S6200, modré barvy, dále o fotoaparát  Nikon Coolpix, stříbrné barvy a  fotoaparát Nikon Coolpix S8200. Zloděj si odnesl také počítač a několik kusů  flesh disků.  Předběžná škoda poškozením a odcizením se vyšplhal na téměř  25  tisíc korun.


Tiskový servis ze dne 13.6.2012

nprap. Zbyněk Tomšík

vytisknout  e-mailem