Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Krajský přebor v malé kopané

KRAJ - Dnes se ve sportovním areálu FK Baumit Jablonec v Jablonci nad Nisou - Mšeně uskutečnil Přebor Krajského ředitelství policie Libereckého kraje v malé kopané pro rok 2014. 

Dnes se ve sportovním areálu FK Baumit Jablonec v Jablonci nad Nisou - Mšeně uskutečnil Přebor Krajského ředitelství policie Libereckého kraje v malé kopané pro rok 2014. Letošního ročníku se zúčastnilo celkem pět družstev – Územní odbor Jablonec nad Nisou, Územní odbor Česká Lípa, Oddělení obecné kriminality Liberec, Obvodní oddělení Liberec – centrum a Městská policie Jablonec nad Nisou.
 
Vítězem celého přeboru se stalo družstvo Územního odboru Česká Lípa, stříbrní byli policisté z Územního odboru Jablonec nad Nisou a na bronzové příčce se umístilo družstvo Oddělení obecné kriminality v Liberci. Na čtvrtém místě skončili policisté z Obvodního oddělení Liberec – centrum a pátí byli městští strážníci z Jablonce nad Nisou. Na závěr organizátoři ze Sportovního klubu policie Maják vyhlásili i nejlepšího hráče přeboru. Tím se stal Jan Mrklas ze stříbrného družstva policistů Územního odboru Jablonec nad Nisou.
 
nprap. Dagmar Sochorová
5. září 2014
 

vytisknout  e-mailem