Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

„Krakonošův cyklomaraton 2019“

TRUTNOVSKO – Sportovní akce z pohledu policie. 

V sobotu 15. června proběhne 6. ročník závodu s názvem „Krakonošův cyklomaraton“, jehož start i cíl je v centru Trutnova u Společenského centra UFFO. Samotný začátek je pořadateli naplánován na 10. hodinu a trasa vede česko - polským pohraničím po silnicích I. a II. třídy a místních komunikacích.

V průběhu celé akce bude zajišťovat bezpečnost závodníků, ale i ostatních účastníků silničního provozu několik policejních hlídek ve spolupráci s městskou policií a pořadateli. Na dopravu dohlédnou především na rizikových místech závodu. Jedná se hlavně o kruhové objezdy a křižovatky, kterých je na trase několik. Policisté zde budou upozorňovat řidiče na probíhající závod a v některých případech uzavřou daný úsek na nezbytně nutnou dobu úplně, aby mohli jezdci bezpečně projet. Předpokládaný dojezd prvních závodníků do cíle je okolo 14. hodiny.

V průběhu konání akce musí řidiči počítat s možným zdržením v silničním provozu. Tímto žádáme veřejnost i návštěvníky o respektování dopravního značení na trase závodu, pokynů policistů a pořadatelské služby. Děkujeme.

Odkaz na oficiální stránky závodu zde: „Krakonošův cyklomaraton“

nprap. Lukáš Vincenc
13. června 2019, 10:58

vytisknout  e-mailem