Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Královéhradecké ředitelství vede plk. Petr Sehnoutka

Dosavadní ředitel služby pořádkové policie ve funkci nahradil brig. gen. Petra Petříka. 

Novým ředitelem Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje se počínaje dnešním dnem stal plk. Petr Sehnoutka. Ten se přihlásil do nabídkového řízení na uvolněné místo a policejní prezident genpor. Martin Vondrášek jej dnes na půdě krajského ředitelství uvedl do funkce.

„Pan plukovník Sehnoutka má veškeré předpoklady k tomu, aby byl v nové funkci úspěšný. Dvakrát vedl ředitelství služby pořádkové policie a řadu zkušeností nasbíral i v pozici náměstka ředitele pro vnější službu v sousedním Pardubickém kraji. Přeji mu mnoho štěstí a jsem si jistý, že zkušený tým kolegů u královéhradecké policie mu bude oporou,“ uvedl policejní prezident. 

Služební poměr u Policie České republiky ke včerejšímu dni na vlastní žádost ukončil dosavadní ředitel Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje brig. gen. Petr Petřík. Také s ním se v minulých dnech policejní prezident sešel a jako výraz poděkování mu předal pamětní bodák Policie České republiky.

„Generál Petřík zasvětil naprostou většinu svého služebního života policejní ekonomice. Zlepšování podmínek výkonu služby policistů se věnoval nejen jako ředitel královéhradecké policie, ale také jako ekonomický náměstek v Pardubicích, kde se významným způsobem zasloužil o vybudování nového krajského ředitelství.  Děkuji mu za vše, co pro Policii České republiky udělal i za výbornou osobní spolupráci v době, kdy zastával pozici náměstka policejního prezidenta pro ekonomiku,“ sdělil genpor. Vondrášek.

1. srpna 2023
plk. Jozef Bocán
tiskový mluvčí PP ČR   

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem