Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krást nestihl

LITOMĚŘICE- Zadržel ho majitel; Do sklepa pro hračky; Pomaloval vagóny 

V pátek se pokusil v areálu firmy v obci Hněvice 49letý muž odcizit zárubně ke dveřím. Při činu byl přistižen majitelem objektu, který jej předal policistům. Následnou kontrolou se ukázalo, že zloděj není v tomto oboru nováčkem. V posledních třech letech byl již za majetkovou trestnou činnost odsouzen. Za opakovanou trestnou činnost mu podle trestního zákoníku hrozí až tříleté vězení.
 

Do sklepa pro hračky
O víkendu se do sklepa panelového domu ve Štětí vloupal zloděj. Za použití násilí vnikl okénkem do sklepní místnosti a odnesl si dívčí ošacení a hračky v celkové hodnotě 7 tisíc korun. Pro trestný čin krádeže a porušování domovní svobody po něm pátrají policisté z místního obvodního oddělení.
 

Pomaloval vagóny
Objektem tvořivosti neznámého umělce se staly železniční vagóny. V noci na neděli postříkal barvou vagóny odstavené v Roudnici nad Labem na nádraží. Dosud nebyla vyčíslena škoda, kterou neznámý pachatel způsobil. Pokud se podaří pachatele dopadnout, bude se před soudem zodpovídat z přečinu poškození cizí věci.
 

V Roudnici nad Labem hořelo
Na linku tísňového volání byl v neděli v nočních hodinách oznámen požár zděné haly v Roudnici nad Labem. K požáru došlo ve vnitřních prostorách, kde se v té době nacházela zaparkovaná vozidla a další zde uskladněné předměty. Škoda je předběžně vyčíslena na několik milionů korun. Příčiny a okolnosti požáru jsou předmětem šetření a zatím nic nenasvědčuje úmyslného jednání cizí osoby.
 

15. 10. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem