Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krást se nevyplácí

CHEBSKO – Vloupal se do vozidla a odcizil z něj mobil. 

V sobotu dne 17. června krátce po půlnoci došlo v Chebu na ulici Mírová, na parkovišti u domu k rozbití předního okna u řidiče zde zaparkovaného vozidla značky BMW, a to za použití betonové dlažební kostky.

Takového jednání se měl dopustit 27 letý muž z Karlovarska, který po rozbití okna odcizil z vozidla mobilní telefon, který byl umístěný v držáku na čelním skle. Z místa pak utekl pryč, a to do Karlových Varů, kde vnikl do zaparkovaného neuzamčeného vozidla a rozhodl se zde přespat. Následně byl kontrolován policejní hlídkou a poté převezen na policejní služebnu. Na dotaz, odkud má mobilní telefon, který měl u sebe, uvedl, že ho zakoupil. V tu dobu však na něj zavolala policejní hlídka z Chebu, kde byl majitel krádež vloupáním nahlásit. Policisté z Obvodního oddělení v Chebu – město pak sdělili 27 letému muži podezření ze spáchání přečinů krádeže vloupáním a poškození cizí věci, za které mu v případě prokázání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody, neboť se krádeže v posledních třech letech dopustil opakovaně.

PREVENCE:
Auto není trezor, proto ve vozidle nenechávejte viditelně odložené věci jako jsou mobilní telefony, notebooky apod. Tyto věci pak zloděje lákají a Vaše vozidlo se tak stává jejich výrazným terčem vloupání.

nprap. Zuzana Týřová
20. 6. 2017

Odkazy do noveho okna

Místo krádeže vloupáním

Místo krádeže vloupáním 

Detailní náhled

Místo krádeže vloupáním

Místo krádeže vloupáním 

Detailní náhled

Místo krádeže vloupáním

Místo krádeže vloupáním 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem