Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Děčínska

DĚČÍNSKO - Řídil i přes zákaz; Vloupání do auta; Odcizené baterie. 

Řídil i přes zákaz

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání se bude zodpovídat 45letý muž, který si sedl za volant osobního auta, i když má děčínským soudem uložen zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení motorových vozidel. Policejní hlídka ho před několika dny zastavila v autě, na kterém byly registrační značky z jiného vozidla, navíc měl pozitivní test na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle. Muž skončil na služebně, kde si převzal sdělení podezření z přečinu, za který mu v krajním případě hrozí až dvouleté vězení.

Vloupání do auta

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Děčíně vloupal do osobního auta. Po rozbití okénka vnikl do vozidla a odcizil středový panel s displejem a z motorového prostoru ukradl akumulátor. Majiteli způsobil škodu nejméně deset tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže, za který hrozí zloději až osmileté vězení.

Odcizené baterie

     Až osmiletý trest odnětí svobody hrozí neznámému pachateli, který v Jílovém vnikl na pozemek, ze kterého odcizil deset trakčních baterií. Oznamovatel vyčíslil škodu na deset tisíc korun, policisté případ prověřují jako zločin krádeže a po pachateli pátrají.

11. března 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem