Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Teplicka

TEPLICKO - Hledáme svědky nehod; Z dodávky zmizelo nářadí... 

Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o pomoc při objasnění okolností dopravní nehody, ke které mělo dojít v době od 19:00 hodin dne 23. března do 5:20 hodin dne 24. března 2021 v Hostomicích, Školní náměstí u č. p. 302. Nezjištěný řidič měl poškodit zaparkované vozidlo Audi a z místa ujet, aniž by učinil patřičná opatření, která jsou při účasti na dopravní nehodě uložena zákonem.

     Pátráme také po neznámém řidiči, který 25. března 2021 v 11:45 hodin v Teplicích, ul. Hřbitovní na sjezdu ze silnice I/8 ve směru ke kruhovému objezdu ul. Nákladní nedal přednost v jízdě nákladnímu vozidlu DAF s návěsem Kögel. Došlo ke střetu pravé přední části nákladního vozidla s levým bokem osobního vozidla Škoda Superb bílé barvy ve verzi kombi, dvojkové řady. Řidič osobního vozidla po střetu z místa odjel, čímž nesplnil svou zákonem danou povinnost, mělo se jednat o muže ve věku kolem 45 let, na sobě měl kostkovanou košili. Na levé straně jeho auta po nehodě zůstaly podélné rýhy se stopami červeného laku. Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158. 

Z dodávky zmizelo nářadí

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do zaparkované dodávky. Odnesl si několik vrtaček, úhlovou brusku a další nářadí, celkové škoda byla vyčíslena na více jak sedm tisíc korun. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po odcizených věcech i pachateli, kterému hrozí až dvouleté vězení, pátrají.

Krádež kol

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Teplicích vnikl do činžovního domu a následně se vloupal na půdu, odkud odcizil dvě dětská kola. Poškozený vyčíslil škodu na osmnáct tisíc korun, výše nákladů na opravu poničených dveří na půdu zatím nebyla vyčíslena. Pokud se podaří ustanovit zlodějovu totožnost, hrozí mu až dvouletý trest odnětí svobody.

31. března 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem