Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Krádež kola; Neoprávněný odběr elektřiny; Čestný nálezce se nenašel 

Krádež kola
Ústečtí policisté pátrají po dosud neznámém pachateli, který se v průběhu noci z 24.-25.3. vloupal do sklepních prostor v ulici Opletalova. Z těchto prostor po překonání visacího zámku odciziů zelené jízdní kolo zn. OLPRAM v hodnotě 4 tisíc korun.

Neoprávněný odběr elektřiny
Trmičtí policisté šetří případ neoprávněného odebírání elektřiny v ulici Marxova. Podezřelý 26letý muž bez řádně uzavřené smlouvy u společnosti poskytující energie po dobu zhruba tří měsíců odebíral přes elektroměr do svého bytu elektriku. Poškozené společnosti vznikla škoda kolem 37 tisíc korun. Za trestný čin krádeže v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Čestný nálezce se nenašel
Ústečtí policisté evidují z víkendu případ, kdy si poškozená v neděli kolem půl dvanácté odpoledne v parku na Severní Terase v ulici Zvonková na lavičce naproti vchodu do panelového domu zapomněla svou bílou kabelku. Ve chvíli, kdy se pro ní vrátila, tak tam již kabelka nebyla. Poškozená tak přišla o doklady, platební kartu a finanční hotovost. Ten, kdo tuto kabelku odnesl je podezřelý z trestného činu zatajení věci a neoprávněného opatření, padělání  a pozměnění platebního prostředku.

Ústí nad Labem 28. března 2022
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem