Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Vloupání do večerky, otevřené okno bytu a krádež na železnici. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném ukončili případ vloupání do prodejny potravin. Dva mladíci (20, 19) se počátkem měsíce září vloupali do prodejny v ulici SNP. Z této prodejny následně odcizili větší množství jízdenek na MHD, dobíjecích karet na telefon a finanční hotovost. Svým jednáním způsobili celkovou škodu kolem 14 tisíc korun.
 
Zloděj využil otevřeného okna
Policejní komisař ve zkráceném přípravném řízení ukončil případ vloupání do přízemního bytu. Sedmadvacetiletý muž koncem měsíce září v Neštěmicích v ulici U Radnice využil nezajištěného okna v přízemním bytě, ze kterého následně odcizil LCD televizor, mobilní telefon s nabíječkou, digitální fotoaparát a tři digitální hry. Majiteli tak svým jednáním způsobil škodu kolem 17 tisíc korun.
 
Zloději kradli na trati
Chlumeckým policistům se v dopoledních hodinách na železniční trati nad obcí Žandov podařilo zadržet dva pachatele (50,37). Tito pachatel odcizili cca 2,5 metru dálkového sdělovacího kabelu v hodnotě kolem 1200 korun. Zatímco u staršího se jedná o přestupek, tak u mladšího z nich o trestný čin Krádeže, neboť byl v minulosti pro obdobnou trestnou činnost již odsouzen.
 
 
Ústí nad Labem 30.10.2014
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

 

vytisknout  e-mailem