Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Vloupání do vozidla; Vloupání do dílny rodinného domu; Krádež okapů 

Vloupání do vozidla
Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se kolem jedné hodiny odpoledne dne 7. dubna v ulici 17. listopadu vloupal do zaparkovaného nákladního vozidla. Pachatel rozbil boční zrcátko a pravděpodobně jediným lákadlem, co ho k činu přivedlo, byl mobilní telefon zn. Samsung Galaxy S21. Ten volně ležel na předním sedadle. Majiteli tak vznikla škoda kolem 23 tisíc korun.

Vloupání do dílny rodinného domu
Policejní komisař zahájil trestní stíhání 41letého muže pro trestný čin Krádeže a Porušování domovní svobody. Obviněný se v polovině měsíce ledna vloupal do nebytových prostor náležejících k rodinnému domu v obci Libouchec. Z těchto nebytových prostor, dílny odcizil větší množství nářadí. Svým jednáním způsobil majiteli škodu kolem 32 tisíc korun. Vzhledem k tomu, že byl v minulosti pro obdobnou trestnou činnost již odsouzen, hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Krádež okapů
Krásnobřezenští policisté pátrají po pachateli, který vylezl po hromosvodu na střechu budovy, kde odcizil cca 5 metrů měděných okapů a následně si další 4 metry okapů k odcizení připravil. Nejenom, že způsobil škodu krádeží, ale rovněž při pohybu po střeše poškodil krytinu střechy. Celková škoda se pohybuje kolem 13 tisíc korun.

Ústí nad Labem 14. dubna 2022
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem