Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Krádež skútru; Krádež zabezpečovacích kabelů; Krádež elektrokola 

Krádež skůtru
Policistům z oddělení hlídkové služby se podařilo v křovinatém porostu v Předlicích vypátrat uschovaný odcizený skútr zn. Wangye. Skútr v hodnotě 20 tisíc korun byl odcizen v ranních hodinách o pár ulic dál. Trmičtí policisté v tuto chvíli mají i podezřelého z této krádeže. Jedná se o 41letého muže, který byl v minulosti pro majetkovou trestnou činnost již odsouzen.

Krádež zabezpečovacích kabelů
Trmičtí policisté  v nočních hodinách v blízkosti železniční trati zadrželi dva pachatele, muže (49) a ženu (34). Tito pachatelé za pomocí pilky odřízli 2,5 metru kabelového rozvaděče a způsobili nefunkčnost několika zařízení a poruchu provozu. Škoda, kterou způsobili, se pohybuje kolem 55 tisíc korun. Muž a žena jsou podezřelí z trestného činu Poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení krádeže a Poškození cizí věci, za což jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 6 let. V minulosti byli za obdobnou trestnou činnost již odsouzeni.

Krádež elektrokola
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který dne 9.2. kolem 14 hodin z garáže v ulici Alešova odcizil elektrokolo zn. Specialized Levo HT 29“. Majiteli byla způsobena celková škoda kolem 102 tisíc korun.

Ilustrační fotografie kola:
Specialized Levo HT 29 - Ilustrační fotoSpecialized Levo HT 29 

 

Ústí nad Labem 10. února 2022
por. Veronika Hyšplerová 
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem