Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Vloupání do vozidla; Podvod na internetu; Krádež nafty z lokomotivy 

Vloupání do vozidla
Střekovští policisté pátrají po pachateli, který se v ranních hodinách dne 15.4. n Střekovském nábřeží vloupal do osobního vozidla Škoda Octavie. Z vozidla následně odcizil kšiltovku a doklady. Majiteli způsobil škodu kolem 8 tisíc korun.

Podvod na internetu
Ústečtí policisté evidují další z řady podvodů na internetovém portálu, kdy poškozený byl osloven pod záminkou koupě nabízených autíček zn. Jeep. Poškozený koupi autíček nabízel na bazarovém internetovém portálu. Podvodník poškozenému zaslal odkaz k transakci peněz skrze stránku dopravce k vyzvednutí zboží. Poškozený odkaz otevřel a vyplnil číslo své debetní karty, včetně CVV kódu. Následně poškozenému byla z účtu odečtena finanční částka ve výši 41 500 korun.

Krádež nafty z lokomotivy
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který ve večerních hodinách na odstavné koleji rozbil a odcizil visací zámek od víka nádrže lokomotivy a následně odcizil nezjištěné množství nafty. Pachatel byl na místě vyrušen svědkem a utekl. U nádrže tak zanechal sedm plných kanystrů o celkovém objemu 140 litrů. Předběžně způsobená škoda se pohybuje kolem 7 tisíc korun.

Ústí nad Labem 19. dubna 2022
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem