Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Vloupání do sklepních prostor - Vloupání do vozidla - Opilec způsobil dopravní nehodu 

Vloupání do sklepních prostor
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 27.-28.6. vloupal v ulici Pod Školou do sklepních prostor, kde odcizil jízdní kolo zn. Salamander Kelly, aku vrtačku, pásovou brusku a laser. Majiteli tak způsobil škodu kolem 27 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Ústečtí policisté evidují případ vloupání do vozidla Škoda Fabie v ulici Kekulova. Dosud neznámý pachatel  v odpoledních hodinách rozbil boční okýnko u spolujezdce a ze sedačky odcizil volně odloženou kabelku. Majiteli tak přišla o doklady, klíče, finanční hotovost a notebook. Vše v hodnotě kolem 14 tisíc korun.

Opilec za volantem způsobil nehodu
V sobotu kolem jedenácté hodiny večer 32letý muž ve vozidle Škoda Octavia usedl za volant i přesto, že před jízdou pil alkohol. Následně v ulici Seifertova vlivem nepřiměřené rychlosti naboural tři zaparkovaná vozidla. Naštěstí při nehodě nedošlo ke zranění žádné osoby. Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, která byla negativní s výsledkem 2,53 promile. Řidiči byl zadržen řidičský průkaz a byl eskortován do policejní cely. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku.

Ústí nad Labem 29. června 2021
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem