Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Vloupání do objektu, krádež kola a řidič se zákazem za volantem. 

Neštěmičtí policisté šetří případ vloupání do rozestavěného objektu. Dosud neznámý pachatel v průběhu noci ze 17.-18.9. v ulici Sibiřská vytlačil vjezdovou bránu a vnikl na pozemek domu. Následně z domu odcizil zhruba tři desítky kbelíků s barvou, dvě vrtačky a bourací kladivo. Tímto jednání způsobil majiteli škodu kolem 69 tisíc korun.

Krádež kola
Střekovští policisté šetří případ krádeže jízdního kola. Dosud neznámý pachatel v průběhu sobotního dne z místní prodejny v ulici Raisova odcizil jízdní kolo zn. Cannondale v hodnotě 53 tisíc korun. V případě jakékoliv informace k odcizenému kolu se prosím obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Řidič se zákazem usedl za volant
V sobotu kolem osmé hodiny ráno policejní hlídka v ulici Kmochova zastavila 44letého řidiče vozidla Škoda Pick up. Při této kontrole policisté zjistili, že řidič má do srpna 2018 vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel. Dále byla u řidiče provedena zkouška na přítomnost omamných a psychotropních látek, která byla pozitivní na látku amfetamin a metamfetamin. Řidič byl na místě zadržen a umístěn do policejní cely. V současné době je podezřelý z trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

 

Ústí nad Labem 19.9.2016
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem