Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Krádeže v obchodech; Krádež mobilního telefonu; Opilec za volantem 

Krádeže v obchodech
Policejní komisař sdělil obvinění 37leté ženě a stejně starému muži. Obviněná pracovala jako prodavačka v jednom z velkoobchodů. V průběhu čtyř dnů po domluvě se svým kamarádem, mu při projetí přes  pokladny, nemarkovala zboží. Obviněný následně zboží rychle zpeněžil a peníze si rozdělili. Konkrétně se jednalo o basy a sudy piva a kávovar De Longi. Tímto způsobem se za pár dnů škoda vyšplhala na částku 50 tisíc korun.

Krádež mobilního telefonu
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 48leté ženě z trestného činu Krádeže. Podezřelá koncem minulého roku využila nestřeženého okamžiku a okradla 51letého muže. S mužem se dala do přátelského rozhovoru a z kapsy bundy mu odcizila mobilní telefon a finanční hotovost. Podezřelé za uvedené jednání hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Opilec za volantem
Všebořičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 50letému muži z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky. Podezřelí usedl za volant ve středu kolem osmé hodiny večer, kdy byl v ulici Vinařská kontrolován policejní hlídkou. Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 2,17 promile. Řidiči byl zadržen řidičský průkaz a převezen na policejní služebnu. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Ústí nad Labem 11. února 2022
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem