Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Co se událo o víkendu 

Chlumečtí policisté pátrají po pachateli, který se o víkendu u jezera Milada na příjezdové cestě od ocelárny u obce Chabařovice vloupal do zaparkovaného vozidla Honda FRV. Zlodějovu pozornost přilákala kabelka, která byla zavěšena na sedadle u spolujezdce. Z té odcizil pouze finanční hotovost 350 korun a kartičku zdravotní pojišťovny. Větší škodu způsobil na samotném vozidle. Pohybuje se kolem 30 tisíc korun.
 
Krádež dřeva
Chlumečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 45letému muži z trestného činu Krádeže. Tento muž minulý týden v odpoledních hodinách v lokalitě Krásného Lesa za pomocí traktoru odcizil 18 kusů klád smrkového dřeva v hodnotě kolem 11 tisíc korun. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let, zákaz činnosti nebo propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty.
 
Zlodějíčci toho stihli dost
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření dvěma mladíkům (43,27) z trestného činu Krádeže a Porušování domovní svobody. Obvinění buď samostatně nebo společně se vloupali do několika objektů, kdy při samotném vstupu nemuseli zdolávat zámky a jiné zabezpečení. Okna byla buďto otevřená nebo byla opatřena síťkou proti hmyzu a nebo se jednalo o volně přístupnou garáž u domu. Z těchto míst odcizil drobnosti a v jednom případě byl jeden z pachatelů vyrušen majitelem domu. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 18 tisíc korun a hrozí jim trest odnětí svobody až do výše 2 let.
 
Krádeže dvou vozidel
Krásnobřezenští policisté vyhlásili celostátní pátrání po odcizeném vozidle, které zmizelo v průběhu noci 20.-21.8. z ulice Vojanova. Jednalo se o vozidla Škoda Octavia, stříbrné barvy a rz: 8U1 92-08. Majiteli tak byla způsobena škoda kolem 102 tisíc korun.

K další krádeži vozidla došlo v ranních hodinách dne 21.8. v ulici Ostrčilova. Dosud neznámý pachatel odcizil vozidlo VW Golf IV Variant, barvy modré metalízy a rz: 8U3 86-70. Majiteli tak vznikla škoda kolem 102 tisíc korun.
 
 
Ústí nad Labem 24.8.2015
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem