Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Vloupání do sklepní kóje, vloupání do vozidla a opilý řidič boural 

Vloupání do sklepních kójí
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci v ulici Hollarova vloupal do dvou sklepních kójí v suterénu panelového domu. Z jedné kóje odcizil majiteli černý plastový kufr s elektrickým nářadím a z druhé kóje jízdní kolo zn. Kellys zelené barvy s černým nápisem. Způsobená škoda se pohybuje kolem 13 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Ústečtí policisté pátrají po dosud neznámém pachateli, který se v ranních hodinách dne 30.10 v průběhu 10 minut vloupal do osobního vozidla Mercedes Benz. Vozidlo bylo zaparkované v ulici Stříbrnické Nivy. Pachatele pravděpodobně nalákal batoh ležící na sedačce. Majitelka tak přišla o všechny doklady, platební karty a mobilní telefon. Vše v hodnotě kolem 10 tisíc korun. Škoda na rozbitém okně nebyla dosud vyčíslena.

Opilý řidič nezvládl řízení
Dopravní policisté šetří nehodu, ke které došlo krátce před půlnocí v ulici Předlická. Dvaapadesátiletý řidič vozidla Jeep Cherokee při průjezdu kruhovým objezdem pravděpodobně vlivem nepřiměřené rychlosti nezvládl řízení, vyjel mi komunikaci a bokem narazil do zaparkovaného nákladního vozidla. Policisté po příjezdu na místo u řidiče provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 1,36 promile. Řidiči byl zadržen řidičský průkaz a převezen do policejní cely. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku.

Ústí nad Labem 3. listopadu 2020
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem