Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Krádež spoilerů, krádež v obchodě a vloupání do vozidla. 

Krádež bočních spoilerů
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který v průběhu noci ze zaparkovaného nákladního vozidla v ulici Pražská odcizil dva boční spoilery černé barvy. Tímto jednáním majiteli způsobil škodu kolem 180 tisíc korun.

Žena zadržena ostrahou prodejny
Všebořičtí policisté šetří případ krádež v obchodě, kdy 28letá žena se ve dvou případech v průběhu jednoho týdne snažila s plným košíkem nakoupených věcí projet přes vstupní turniket prodejny. Za těmito turnikety byla vždy zadržena ostrahou prodejny a předána policistům. V prvním případě se jednalo o přestupkovou hodnotu, ale v druhém případě se již nákupy načítají a v současné době způsobená škoda činí 6 300 korun. Tato žena je v současné době podezřelá z trestného činu Krádeže, za což jí hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Vloupání do vozidla
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v odpoledních hodinách v ulici Hrnčířská vloupal do osobního vozidla BMW. Po rozbití zadního okénka odcizil na zadní sedačce ležící tašku přes rameno. Poškozená tak přišla o doklady a platební kartu. Auto není trezor a nevyplácí se volně nechávat věci uvnitř svého vozidla. Nenechavce může tato věc právě přilákat.

Ústí nad Labem 10. července 2020
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem