Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - V krátkosti nejzajímavější případy. 

Ústeckým policistům se podařilo vypátrat pachatele, který se v průběhu noci na Bukově vloupal do zaparkovaného vozidla Škoda Superb a odcizil navigaci a sluneční brýle. Svým jednáním majiteli způsobil škodu kolem 80 tisíc korun. Jedná se o recidivistu, který byl minulosti za majetkovou trestnou činnost již odsouzen. Soudce na obviněného uvalil vazbu.

Krádež přívěsného vozíku
Ústečtí policisté pátrají po odcizeném přívěsném vozíku, který byl zaparkován v ulici Sibiřská a majiteli zmizel během noci z 10.-11.8. Jedná se o vozík zn. AKRI, typ AKR 18R s rz: 5U6 18-34. Majiteli tak vznikla škoda kolem 40 tisíc korun.

Vylákal tři mobilní telefony
Ústečtí policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření z trestného činu Podvodu. Podezřelý 30letý muž si ve třech případ půjčil od poškozených mobilní telefon s tím,  že si musí urgentně zavolat. Následně s tímto telefony vždy odešel a zastavil je v místních zastavárnách. Svým jednáním způsobil celkovou škoda kolem 6 tisíc korun.

Opilec za volantem
Střekovští policisté sobotního večera krátce po desáté hodině v ulici Děčínská zastavili 45letého řidiče vozidla Opel Astra. Již z prvotní komunikace bylo zjevné, že řidič před jízdou pil alkohol. Tuto domněnku potvrdila provedená dechová zkouška, která byla pozitivní s výsledkem 2,09 promile. Řidiči byla zakázaná další jízda, zadržen řidičský průkaz a byl eskortován do policejní cely.

Ústí nad Labem 15.8.2016
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem