Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Vandal poškodil vlak; Krádež věcí z balkónu a Pachatel zadržen při činu 

Vandal poškodil vlakovou soupravu
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který v noci 13.11. v prostoru u Západního nádraží posprejoval zde odstavenou vlakovou soupravu City Elefant a tím ji poškodil. Posprejoval nejenom strany, ale i čelní stranu nad oknem strojvedoucího. V tuto chvíli škoda nebyla ještě přesně vyčíslena, ale určitě přesáhnu částku 10 tisíc korun. Věc je vedena jako trestný čin Poškození cizí věci.

Krádež věcí z balkónu
Krásnobřezenští policisté evidují případ krádeže věci z balkónu přízemního bytu v ulici V Oblouku. Dosud neznámý pachatel v průběhu dvou dnů odcizil šedé dětské odrážedlo, dětské horské kolo a oblečení.

Pachatel zadržen při činu
Střekovští policisté zadrželi 28letého muže, který v sobotu v dopoledních hodinách vnikl do budovy v areálu firmy, kde se pokusil odcizit větší množství elektrických kabelů. Ve chvíli, kdy byl na místě vyrušen, tak se dal na útěk. Krátce na to již byl zadržen policejní hlídkou, která byla na místo přivolána. Nejedná se o ojedinělé jednání podezřelého. Ten byl pro obdobnou trestnou činnosti v minulosti odsouzen.

Ústí nad Labem 15. listopadu 2021
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje
 

vytisknout  e-mailem