Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Vloupání do rodinného domu, falešné potvrzení o pracovní neschopnosti a řidič pod vlivem drog 

Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu dne 2.5.2017 vloupal do rodinného domu v Mojžíři. Z tohoto domu následně odcizil zlaté šperky, bižuterii, elektroniku, dvě letní pneumatiky, křovinořez, motorovou pilu a další věci. Majiteli svým jednáním způsobil škodu kolem 83 tisíc korun.

Falšoval potvrzení o pracovní neschopnosti
Ústečtí policisté šetří případ, kdy podezřelý 31letý muž vytvořil falzifikáty potvrzení o pracovní neschopnosti, které opatřil podpisem a razítkem lékaře. Toto potvrzení následně předal svému zaměstnavateli. V současné době je tento muž podezřelý z trestného činu Padělání a pozměnění veřejné listiny, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let nebo zákazem činnosti.

Řidič usedl za volant pod vlivem pervitinu
Všebořičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 26letému muži, který byl dne 11.4. v ulici Lipová zastaven a kontrolován policejní hlídkou při řízení vozidla Š-Felicie. Policisté u řidiče provedli test na drogy a následně byl převezen do nemocnice k odběru krve. Vyšetření krve potvrdilo a prokázala přítomnost pervitinu v krvi. Řidič je v současné době podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku.

Ústí nad Labem 5.5.2017
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem