Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Krádež věcí; Krádež zámecké kované brány; Poškození laku vozidla 

Krádež věcí
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 33letému muži z trestného činu Krádeže. Podezřelý muž se ve třech případech dopustil krádeže různých věcí v obchodním centru. U tohoto muže platí, že příležitost dělá zloděje. Ve chvíli, kdy viděl někde odložené věci, ať už se jednalo o stavební nářadí nebo složené zboží, tak se chopil příležitosti a věci odcizil. Díky kamerovým záznamům a místní znalosti policistů se podařilo muže ztotožnit a nyní již čelí podezření z trestného činu. Vzhledem k tomu, že byl v posledních třech letech již za obdobnou trestnou činnost odsouzen, hrozí mu trest odnětí svobody až do tří let.

Krádež zámecké kované brány
Trmickým policistům se podařil objasnit případ krádeže dvojdílně kované brány z trmického zámku. Vzhledem k této krádeži policisté prověřovali sběrné dvory v okolí. Ještě téhož dne se podařilo bránu vypátrat a s tím i toho, kdo jí odcizil. Jedná se o osmadvacetiletého muže, který byl v minulosti za majetkovou trestnou činnost již odsouzen.

Poškození laku vozidla
Ústečtí policisté šetří případ poškozeného vozidla Škoda Karoq, které bylo zaparkováno v ulici Na Výsluní. Dosud neznámý vandal v průběhu noci hlubokými vrypy poškodil dveře vozidla, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 25 tisíc korun.

Ústí nad Labem 2. května 2022
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem