Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Vloupání do osobního vozidla; Krádeže v obchodech se zlodějíčkovi nasčítaly; Za volant neměl usednout 

Vloupání do osobního vozidla
Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 19.-20.2. v ulici Dukelských Hrdinů vloupal do zaparkovaného osobního vozidla. Z tohoto vozidla následně odcizil větší množství nářadí. Kufr zn. Hikoki s aku bouracím kladivem a příslušenstvím, další dva kufry stejné značky s aku vrtačkou a aku flexou. Majiteli tak vznikla škoda kolem 31 tisíc korun.

Krádeže v obchodech se zlodějíčkovi nasčítaly
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 24letému muži z trestného činu krádeže. Podezřelý se v průběhu zhruba dvou měsíců dopustil minimálně deseti krádeží v obchodech s různým zbožím, při kterých byl zadržen ostrahou prodejny ve chvíli, když přes poklady prošel bez zaplacení. V obchodech kradl různé věci. Jednalo se o oblečení, drogerii i potraviny. Škoda, kterou svým jednáním způsobil se pohybuje kolem 12 tisíc korun.

Za volante neměl usednout
Krásnobřezenští policisté v sobotu kolem půl třetí ráno v ulici Drážďasnká zastavili devatenáctilého řidiče vozidla VW Golf. Policisté mladíka vyzvali k předložení všech potřebných dokladů k řízení vozidla, což mladík neučinil, neboť moc dobře věděl, že za volantem nemá, co dělat. Do vlastních rukou totiž převzal rozhodnutí Městského úřadu v Lounech o zákazu řízení všech motorových vozidel. Vzhledem k tomu, že tento zákaz platí až do listopadu tohoto roku a mladík usedl za volant, tak je v současné době podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Ústí nad Labem 21. března 2022
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem