Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Krádež přívěsného vozíku; Obviněn z krádeží; Vloupání do dvou vozidel 

Krádež přívěsného vozíku
Střekovští policisté pátrají po pachateli, který v Brné v ulici Zlatá Stezka odcizili odstavený dvouosí přívěsný vozík zn. BORO, stříbrné barvy a rz: 6U6 27-91. Majiteli tak vznikla škoda kolem 30 tisíc korun.

Obviněn z krádeží
Krásnobřezenští policisté dopadli pachatele, který se ve dvou případech dopustil krádeží kabelů. V prvním případě z částečně volně přístupného pozemku v ulici Karolíny Světlé odcizil prodlužovací elektrická kabel a pak různé nabíjecí kabely. Dokonce i od míchačky kabel odstřihl a odcizil. Ve druhém případě odstříhal elektrickou kabeláž přívěsného vozíku zaparkovaného na parkovací ploše firmy v ulici Přístavní. Svým jednáním způsobil celkovou škodu kolem 13 tisíc korun. Vzhledem k tomu, že by v minulosti pro obdobnou majetkovou trestnou činnost odsouzen, tak mu v současné době hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Vloupání do dvou vozidel
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci v ulici Brandtova vloupal do dvou osobních vozidel. Z osobního vozidla Škoda Superb odcizil minikameru a z prostoru kufru pánské oblečení a dámské kolečkové brusle. Druhé vozidlo Škoda Fabie pouze prohledal, ale nic neodcizil. Škoda, kterou způsobil se pohybuje kolem 13 tisíc korun.

Ústí nad Labem 18. srpna 2022
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem