Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Policisté zadrželi pachatele při činu 

Ústeckým policistům z oddělení hlídkové služby se podařilo zadržet tři pachatele, kteří se v průběhu noci vloupali do rodinného domu v lokalitě Klíše. Ve chvíli, kdy policejní hlídka přijela na místo, byli pachatelé uvnitř. Policisté je vyzvali k opuštění objektu, což nerespektovali a dali se na útěk. Daleko však neutekli. Po pár metrech je policisté dostihli a zadrželi. Noc strávili v policejní cele. V současné době jsou podezřelí z trestného činu Porušování domovní svobody a Krádeže vloupáním.

Vloupání do chaty
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu dvou dnů vloupal do zahradní chatky na Kočkovském vrchu. Přes technickou místnost vnikl do chaty, kde nejenom že odcizil vrtačku s příslušenstvím, ale i poškodil okno a ventil k bojleru. Tímto jednáním majiteli způsobil škodu kolem 17 tisíc korun.

Usedl za volant i přes několik zákazů
Hlídka krásnobřezeneských policistů  krátce po jedné hodině večer kontrolovala 35letého řidiče vozidla VW. Policisté při lustraci v evidencích zjistili, že řidič má již ve čtyřech případech Magistrátem města Děčín vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel. Policisté řidiče zadrželi a ve zkráceném přípravném řízení mu sdělili podezření z trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Ústí nad Labem 11. června 2019
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem