Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Policisty nejvíce zaměstnává majetková trestná činnost. 

Ústeckým policistům se podařilo zadržet pachatele, který se po vylomení dřevěných planěk v plotu dostal na zahradu rodinného domu v ulici Červený Vrch. Z této zahrady následně odcizil nafukovací zahradní bazén s příslušenstvím a dále houpačku s kovovou konstrukcí. Jedná se o 27letého muže, který je podezřelý z trestného činu Krádeže a Porušování domovní svobody. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše2 let.
 
Zloděj kradl whisku
Všebořičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 23letému muži z trestného činu Krádeže. Mladík se minimálně v pěti případech dopustil krádeže v obchodě, při které byl následně zadržen ostrahou prodejny. Na prodejní ploše si do předem upravené látkové tašky vždy uschoval odcizené zboží a bez zaplacení prošel přes pokladny. Odcizil celkem osm lahví whisky, sýry a kuřecí řízky. Takto nakoupil za skoro 6 500 korun.
 
Krádež věcí z chráněné dílny
Střekovští policisté pátrají po neznámém pachateli, který se během prázdnin v průběhu 6 týdnů vloupal do objektu v ulici Raisova. Z tohoto objektu následně odcizil lodní motor zn. Merkury, elektrickou vrtačku s příslušenstvím, gola sadu a venkovní pozinkovanou stojanovou lampu. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 70 tisíc korun.
 

Ústí nad Labem 26.8.2015
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem