Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Krádež dřeva, kabelky a řidič pod vlivem drog 

Chlumečtí policisté pátrají po pachateli, který v průběhu zhruba 14 dnů v období od 31.5. do 11.6. v obci Žandov pod železničním přejezdem odcizil celkem 31,5 kubíků nařezaného palivového dřeva. Tímto jednáním poškozené společnosti způsobil škodu kolem 38 tisíc korun.

Stačila chvilička a  poškozená přišla o kabelku
Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v odpoledních hodinách vloupal do vozidla před mateřskou školkou v ulici Vojnovičova. Ve chvíli, kdy si poškozená na chvilku odběhla do školky pro dítě, tak se pachatel do jejího vozidla vloupal a z předního sedadla odcizil batoh s mobilním telefonem doklady, platebními kartami a finanční hotovostí. Poškozené byla způsobena škoda kolem 12 tisíc korun.

Řidič pod vlivem drog
Střekovští policisté v pátek ve večerních hodinách v ulici Žukovova kontrolovali 34letého řidiče vozidla BMW. Při této kontrole policisté z evidencí zjistili, že řidič má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel. Policisté u řidiče provedli orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek, který byl pozitivní na amfetamin. Řidič byl zadržen a převezen do policejní cely. V současné době je podezřelý z trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Za uvedené jednání pachateli hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Ústí nad Labem 13.11.2017
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem