Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

KRIMIFEST Březová 2023

SOKOLOVSKO – Proběhne od 7. do 12. listopadu 2023. 

Festival kriminálních filmů a prevence kriminality se opět vrací po dvou letech do Březové u Sokolova. Již 23. ročník tohoto festivalu proběhne v týdnu od 7. do 12. listopadu 2023 a koná se pod záštitou policejního prezidenta genpor. Mgr. Martina Vondráška.

I v letošním roce město Březová u Sokolova spolupracuje s Krajským ředitelstvím policie Karlovarského kraje a Kriminalistickým ústavem Policie ČR.

Slavnostní zahájení proběhne v úterý 7. listopadu ve večerních hodinách, kdy se uskuteční benefiční koncert Hudby hradní stráže a Policie ČR. Výtěžek z benefičního koncertu bude věnován Nadaci policistů a hasičů.

Pro návštěvníky je opět připraven bohatý program. V průběhu KRIMIFESTU budou pro žáky základních a středních škol z regionu probíhat přednášky a besedy policejních preventistů a policejních odborníků na kyber problematiku. Nebudou opět chybět ani dynamické ukázky zadržení pachatele trestné činnosti nebo policejních psovodů s jejich služebními psy. K vidění budou policejní vozidla a různá technika, kterou policisté při výkonu služby běžně používají. Přítomni v rámci KRIMIFESTU budou také personalisti z oddělení náboru, kteří návštěvníkům poskytnou informace ohledně přijímacího řízení k Policii ČR nebo zodpoví jejich případné dotazy.

V průběhu týdne budou probíhat filmová představení s kriminální tématikou, kurz sebeobrany pro ženy nebo výstava, beseda a promítaní na téma seriálu „Případy 1. oddělení“ s hercem Miroslavem Hanušem a scénáristou Josefem Malindou.

Letošní ročník KRIMIFESTU bude zakončen v neděli 12. listopadu 2023 koncertem filmové hudby v podání symfonického orchestru Dalibora Havlíčka.

Více informací o celém programu KRIMIFESTU najdete na plakátech a na webu www.mfc-brezova.cz.

mjr. Mgr. Kateřina Pešková
30. 10. 2023

Odkazy do noveho okna

Program KRIMIFEST 2023

Program KRIMIFEST 2023 

Detailní náhled

Koncert Hudby Hradní stráže a Policie ČR

Koncert Hudby Hradní stráže a Policie ČR 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem