Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Kriminalisté hledají svědky loupeže

J.Hradec – Neznámý lupič přepadl BČS Agip v Jindřichově Hradci.  

Neznámý pachatel maskován do bundy s kapucí přes hlavu, přepadl benzinovou čerpací stanici AGIP v J.Hradec dne 22. října  v době od 05:12 až 05:15 hodin. Pod pohrůžkou násilí si  na obsluze  čerpací stanice  vymohl finanční hotovost v řádu tisíců korun. Neznámý pachatel následně místo činu opustil. Ke zranění obsluhy prodejny nedošlo.
IDENTIKIT.jpg
Policií bylo zjištěno, že pachatel se nejméně 2x pohyboval v prostoru kolejiště vlakové ho nádraží a v prostoru nástupiště Českých drah.
 
K popisu muže: věk kolem 30 let, vysoký 180 až 190 cm, štíhlé postavy, výrazné obočí a špičatý nos i brada, tmavé oči, světlé pleti, mluvil česky bez přízvuku.
Oblečen do: tmavé bundy s šedivo-zeleným pruhem na kapuci a přes ramena, jedná se o jarní či podzimní typ bundy, kalhoty šedomodré se svislým pruhem na stranách tzv. lampas.
 
Jindřichohradečtí  kriminalisté, kteří na objasnění tohoto násilného trestného činu intenzivně pracují, žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po možném pachateli. Možná někdo v inkriminované době místy, kde  v ranních hodinách  k loupeži došlo, procházel, či projížděl automobilem a mohl spatřit pachatele před přepadením či po něm.
 
Jakékoliv poznatky k případu je možné oznámit na lince 158. Za poskytnuté informace předem děkujeme!
 
por. Mgr. Bc. Hana Millerová, pcrjhtm@mvcr.cz 
27. října 2011

vytisknout  e-mailem