Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Kriminalisté hledají svědky loupeže

České Budějovice – Dva neznámí agresoři včera přepadli obsluhu benzinové čerpací stanice v Nové Vsi u Českých Budějovic.  

158-na-aute.jpg
Dva neznámí pachatelé přepadli včera, třicet minut po sedmé hodině večer, obsluhu benzinové čerpací stanice v Nové Vsi u Českých Budějovic. Pod pohrůžkou užití bezprostředního násilí vyžadovali vydání finanční hotovosti. Pracovnice benzinky jim z obavy o svůj život vydala několikatisícovou hotovost. Neznámí lupiči poté i penězi odešli neznámo kam. Přepadení se naštěstí obešlo bez zranění.
Podle dosavadních informací byli neznámý agresoři oblečeni do tmavého sportovního oblečení - jejich bližší popis není znám.
Policisté se obrací na občany, kteří by mohli jakoukoli informací přispět ke zjištění totožnosti pachatelů loupeženého přepadení, aby se obrátili na kteroukoli policejní služebnu nebo přímo na linku tísňového volání 158.
Případ šetří kriminalisté pro podezření ze spáchání zločinu loupeže. Nový trestní zákoník pamatuje na takové jednání trestem odnětí svobody na dva až deset let.
 

nprap. Regina Tupá, piscb@mvcr.cz
21. prosince 2011

 

vytisknout  e-mailem