Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kriminalisté objasnili loupež

ÚSTÍ NAD LABEM - Kriminalistům se podařilo objasnit loupežné přepadení v místním zlatnictví. 

Ústeckým kriminalistům se podařilo objasnit loupežné přepadení místního zlatnictví. K loupežnému přepadení došlo koncem listopadu loňského roku, kdy 44letý pachatel z Mostecka se se svým komplicem  poškozené prokázal průkazem se slovy, že je kriminalista vyšetřující případ překupnictví zlata. Když viděl, že poškozená moc této verzi nevěří, tak začal být ostřejší. Spoutal jí ruce pouty, pusu přelepil páskou a přikázal jí lehnout si na zem. Následně celou prodejnu prohledal a odcizil šperky v hodnotě kolem 315 tisíc korun. Druhý z pachatelů celou dobu hlídal u dveří.  Tento 44letý muž byl již obviněn z trestného činu Loupeže a v současné době se nachází již ve vazební věznici. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 2 do 10 let.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý zloděj se v odpoledních hodinách na parkovišti marketu na Střekově vloupal do vozidla Suzuki Grand Vitara, kde ze sedadla spolujezdce odcizil odloženou tašku se školními pomůckami. Svým jednáním způsobil škodu kolem 8 tisíc korun.

Zloděj si odnesl cigarety
Neznámý zloděj se v průběhu noci v Krásném Březně vloupal do místní večerky, ze které odcizil několik desítek kartonů cigaret, jízdenky na MHD a alkohol. Způsobená škoda se pohybuje kolem 70 tisíc korun.

Nenastoupil do vězení
Policejní hlídka včera v dopoledních hodinách kontrolovala 29letého muže. Při kontrole policisté zjistili, že tento muž v řádném termínu nenastoupil do výkonu trestu. Policisté jej zadrželi a následně eskortovali do věznice v Litoměřicích. Tím, že do vězení nenastoupil, tak se dopustil  trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.
 

vytisknout  e-mailem