Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kriminalisté objasnili loupežné přepadení benzínky

ÚSTÍ NAD LABEM - Pachatel koncem října přepadl benzínku v Neštěmicích. 

Policejní komisař sdělil obvinění 39letému muži z trestného činu Loupeže. Obviněný koncem října přepadl benzínovou čerpací stanici v Neštěmicích, kde s nožem v ruce přinutil obsluhu vydat finanční hotovost. Ta z obavy o svůj život peníze vydala a pachatel utekl. Kriminalistům se ho na základě popisu podařilo v krátké době vypátrat a zadržet. Zároveň byl podán návrh na vzetí obviněného do vazby, kdy mu hrozí trest odnětí svobody od 2 do 10 let.

Zloděj se vloupal do sklepů
Neštěmičtí policisté ukončili ve zkráceném přípravném řízení případ 24letého muže, který se vloupal do několika sklepních místností. Následně ze sklepních kójí odcizil elektrické nářadí, elektroniku a zahradní nářadí. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 17 tisíc korun.

Vloupání do domu v rekonstrukci
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v Trmicích vloupal do domu v rekonstrukci, ze kterého následně odcizil elektrické stavební nářadí (míchačku, bourací kladivo, pilu, leiser, šroubovák). Svým jednáním způsobil škodu kolem 95 tisíc korun.

Vloupání do rodinného domu
Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu sobotního odpoledne vloupal do rodinného domu ve Všebořicích. Tento dům pachatel prohledal a následně odcizil finanční hotovost, fotoaparát, šperky a klíče od vozidla. Majiteli tak způsobil škodu kolem 32 tisíc korun.

Policisté chytili další opilce za volantem
Policejní hlídka v neděli v půl druhé v noci na Severní Terase kontrolovala 43letého řidiče vozidla Ford MONDEO. Z řidiče byl při kontrole zjevně cítit alkohol, což také potvrdila i dechová zkouška, která byla pozitivní s výsledkem 1,71 promile. Tento muž je v současné době podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

por. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 15.11.2010

vytisknout  e-mailem