Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Kriminalisté pátrají po muži vyhýbajícímu se výkonu trestu odnětí svobody

DOMAŽLICKO - Kriminalisté pátrají po muži, na kterého vydal soud příkaz k dodání do výkonu trestu. Hledaný muž si je vědom svého nástupu do výkonu trestu, a proto se skrývá. 

     Dne 27. srpna 2018 vyhlásili domažličtí kriminalisté celostátní pátrání po jednašedesátiletém muži, na kterého vydal Okresní soud v Domažlicích a dále Okresní soud Plzeň město příkaz k dodání do výkonu trestu z důvodu spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Hledaný muž si je vědom svého nástupu do výkonu trestu, a proto se skrývá. Podle dosud zjištěných informací se zdržuje v Plzeňském kraji.
     Další informace k hledanému naleznete zde: https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=13190827180301 (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).
     Hledaný muž má asi 173 centimetrů vysokou, hubenou postavu a krátce střižené prošedivělé vlasy a modré oči. Aktuální popis oblečení není znám. Policisté přijmou jakékoliv informace k hledanému na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

por. Mgr. Dagmar Brožová
4. října 2019

vytisknout  e-mailem