Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Kriminalisté prošetřují znásilnění

Český Krumlov - Kapličtí policisté společně s kriminalisty prošetřují podezření ze spáchání trestného činu znásilnění. (Hlasová schránka 974 232 116) 

Podezřelý muž přišel v noci na středu do pokoje v prvním patře domu na Kaplicku, kde spala jeho manželka a chtěl půjčit mobilní telefon. To žena odmítla a muž jí za to několikrát uhodil do obličeje a křičel na ní. Poté, co se situace uklidnila, společně odešli do přízemí domu, do kuchyně, kde si uvařili kávu. Tam se muž začal pokoušet o intimnosti, ale žena jej silou odstrčila. Muž se však odbýt nenechal a odtlačil ženu do obývacího pokoje, kde došlo k několika nedobrovolným pohlavním stykům. Celou dobu se žena muže snažila přesvědčit, ať ji nechá na pokoji, že sex nechce, že jí není dobře. Muže nejprve odstrkovala, později se bránila méně, neboť se bála, že jí ublíží. Ke zranění ženy při tom nedošlo.
 
Po ohlášení věci na místo dorazila nejprve hlídka OOP Kaplice, poté i kriminalisté a technik. Žena byla předána lékaři k vyšetření. V současné chvíli je celý případ v šetření a kriminalisté prošetřují veškeré jeho okolnosti.
 
 
por. Bc. Michaela Pavlíčková (pcrckpis@mvcr.cz)

vytisknout  e-mailem