Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Kriminalisté rozkryli skupinu, která distribuovala drogy

Kriminalisté z 2. oddělení obecné kriminality Prahy IV. rozkryli organizovanou skupinu a obvinili šest osob z trestného činu Nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. 

Policisté díky velmi dobré práci dokázali proniknout a následně rozkrýt dvě skupiny osob, z nichž první nakupovala drogy od cizinců z východu a druhá je dále distribuovala. Tři pachatelé ve věku od dvaadvaceti do šestačtyřiceti let prodávali heroin převážně ve Vršovicích, Strašnicích, Nuslích a to v období od ledna do prosince loňského roku.
Kriminalisté na začátku tohoto měsíce provedli akci, na kterou bylo nasazeno celkem pětačtyřicet policistů. V jeden den uskutečnili celkem čtyři domovní prohlídky a dvě prohlídky jiných prostor. Zásahová jednotka zadržela tři osoby, které drogy distribuovaly a tři osoby, které je kupovaly z ciziny. Při domovních prohlídkách bylo zajištěno 560g heroinu, pomůcky pro distribuci (váhy, transparentní sáčky), více než sto třicet tisíc korun pocházejících z výnosu trestné činnosti. Všechny osoby (dvě ženy a čtyři muži) jsou nyní ve vazební věznici. Za prodej a distribuci drog jim nyní hrozí trest odnětí svobody v délce pěti let.  
 
 
 
 
nprap. Eva Kropaáčová    24.11.2011
Odkazy do noveho okna

 20 g heroinu

20 g heroinu 

Detailní náhled

10 g heroin

10 g heroin 

Detailní náhled

20 g heroinu

20 g heroinu 

Detailní náhled

540 g heroinu 1

540 g heroinu 1 

Detailní náhled

540 g heroinu 2

540 g heroinu 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem