Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kriminalisté v krátké době dopadli loupežníka

ÚSTÍ NAD LABEM - mladíkovi za přepadení hrozí trest od 2 do 10 let + další denní info  

Ústeckým kriminalistů se podařilo v krátké době objasnit případ loupežného přepadení 16letého chlapce. Policejní komisař sdělil obvinění 20letému muži z trestného činu Loupeže, který dne 17.3. v odpoledních hodinách v Krásném březně přistoupil k poškozenému, chytil jej pod krkem se slovy vyndej všechny věci nebo tě zbiju. Ve chvíli, kdy se k nim přibližovalo projíždějící policejní vozidlo, tak se dal na útěk. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 2 do 10 let.

Vloupání do prodejny drogerie
Dosud neznámý pachatel se na Severní Terase dne 19.3. vloupal do prodejny drogerie. Z této prodejny následně odcizil různé krémy, parfémy, deodoranty, rtěnky a další kosmetiku. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 25 tisíc korun.

Ze skladu během noci zmizelo nářadí
Trmičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci vloupal do skladu v areálu společnosti. Z tohoto skladu odcizil bourací kladivo, příklepovou vrtačku, propan-butanovou láhev a tři hořáky. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 38 tisíc korun.

Výtržníci rozbili okno trolejbusu
Policisté ze Severní Terasy ve zkráceném přípravném řízení šetří případ výtržnosti v trolejbuse MHD. Dva podezřelí (29,30) dne 17.3. v odpoledních hodinách posilněni alkoholem, při vystupování z trolejbusu úderem pěstí rozbili čelní sklo. Způsobená škoda se pohybuje kolem 5 500 korun. Za uvedené jednání jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let nebo peněžitý trest.

vytisknout  e-mailem