Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Kriminalisté vyšetřují vraždu ženy v Liberci

KRAJ - V pondělí ráno vyjížděli policejní hlídky a kriminalisté do rodinného domu v Liberci. 42letý muž měl nožem ohrožovat své blízké. 

V pondělí, krátce před osmou hodinou ráno, přijal operátor tísňové linky 158 oznámení 41leté ženy, kterou měl nožem ohrožovat a napadat její druh. Ženě se naštěstí podařilo z domu uniknout a přivolat pomoc. Sama skončila s četnými pohmožděninami na traumatologické ambulanci, kam ji převezla Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje. 

Po tomto oznámení byly na místo okamžitě vyslány prvosledové hlídky, vyjížděly i posádky Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje. Policejní hlídky, které přijely na místo, nalezly před domem vážně zraněnou 62letou ženu, které již poskytovali pomoc profesionální zdravotníci. "Naši lékaři ženu několik desítek minut resuscitovali, lékař ale nakonec konstatoval úmrtí," sdělil mluvčí Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michail Georgiev.

Uvnitř domu byl nalezen oběšený, 42letý muž, podezřelý z napadení obou žen. "I jeho zdravotníci naší další posádky resuscitovaliale neúspěšně," doplnil Georgiev.

Případ si převzali krajští kriminalisté, kteří v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze zvlášť závažného zločinu vraždy. Součástí vyšetřování okolnosti incidentu v rodině, který skončil zraněním 41leté ženy a smrtí 62leté ženy bude i soudní pitva zemřelé ženy.

14. srpna 2017
mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem