Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Kriminalisté žádají občany o pomoc

Prachatice - Loupežné přepadení čerpací stanice ze dne 5. 3. má stále neznámého pachatele.(hl.schr.974236116) 

Loupežné přepadení čerpací stanice ve Vacově ze dne 05. 03. 2009.
I přes veškeré získané poznatky a intenzívní prověřování se do současné doby nepodařilo prachatickým kriminalistům odhalit a vypátrat pachatele, který ozbrojený šroubovákem vstoupil do čerpací stanice a po obsluze požadoval vydání finanční hotovosti. Obsluha čerpací stanice proto muži vydala z kasy 7 234 korun. Poté pachatel z místa utekl.Kriminalisté z Prachatic proto žádají občany o pomoc při pátrání po neznámém pachateli.
POPIS PACHATELE: Jedná se o muže štíhlé atletické postavy asi 185 centimetrů vysokého ve věku kolem 20 – 25 let. Přes oči měl černou škrabošku a obličej měl zakrytý strakatou látkou. Na hlavě měl šátek nebo kapuci. Oblečen byl do zelené bundy se světlejším pruhem zelené barvy vodorovně přes prsa a černých kalhot s kapsami u kolen. Na nohou měl sportovní boty – pravděpodobně tzv. prestige. Pachatel mluvil česky bez přízvuku a u sebe měl igelitovou tašku s nápisem LIDL a v pravé ruce držel šroubovák.
Žádáme tímto spoluobčany o pomoc při objasnění případu loupežného přepadení. Má-li občan nějaké informace, které by napomohli k itentifikaci a odhalení pachatele, nechť se obrátí na jakoukoliv policejní služebnu nebo zavolá na bezplatnou linku 158.
Kriminalisté občanům předem děkují za poskytnuté informace.

vytisknout  e-mailem