Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Krkavčí otec

KLADNO - Na výživném dluží více jak třicet tisíc korun. 

 
Dvaatřicetiletý muž z Prahy je podezřelý z přečinu zanedbání povinné výživy. Peníze matce svého dítěte neposílá od června loňského roku do současné doby a na svou třináctiletou dceru dluží částku 32.500,- Kč. Za výše zmiňovaný trestný čin hrozí nezodpovědnému otci trest odnětí svobody až na dva roky.
 
Řídil pod vlivem alkoholu.
Včera po půlnoci kontrolovala policejní hlídka v Kladně v ulici Vodárenská osobní automobil Volvo S40. Za volant usedl třiatřicetiletý muž z Mělnicka a to i přes skutečnost, že před jízdou požil alkoholické nápoje. Provedená dechová zkouška na alkohol ukázala 1,75 promile. Hříšníkovi byl na místě zadržen řidičský průkaz a byl převezen do kladenské nemocnice k odběru biologického materiálu. Nyní čelí podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí až jeden rok za mřížemi.
 
Zloděj cyklista
V noci ze soboty na neděli vnikl zatím nezjištěný pachatel na pozemek rodinného domu v ulici Chržínská v obci Velvary. Z toho následně odcizil horské jízdní kolo zn. Olpran, čímž majiteli způsobil škodu tři tisíce korun.
 
nprap. Michaela Nováková
16.10.2013

vytisknout  e-mailem