Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Kulatina nalákala zloděje

TRUTNOVSKO-Krádež dřeva mezi Pilníkovem a Vítěznou 

Ve středu odpoledne 4. 4. 2012 se na trutnovské policisty obrátil s žádostí o pomoc zaměstnanec jedné z těžařských firem, který mužům zákona oznámil krádež dřeva.
 Policisté provedeným šetřením zjistili, že dosud neznámý zloděj či zloději v průběhu posledního týdne z volně přístupného místa v katastru obce Chotěvice odcizili třicet metrů kubických čerstvě vytěženého dřeva. Místem krádeže je odlehlé místo, které se nachází po pravé straně silnice zhruba 3, 5 kilometru za Pilníkovem ve směru na Vítěznou.
Zástupce poškozené společnosti vyčíslil škodu na částku převyšující 70 tisíc korun. Za přečin krádež hrozí pachateli trest odnětí svobody až na pět let. Místní policisté se svými kolegy ze služby kriminální policie a vyšetřování po nenechavci a odcizené dřevní hmotě intenzivně pátrají.

Policie České republiky v Trutnově tímto žádá každého, kdo by mohl ke shora uvedenému případu uvést jakoukoliv informaci, nechť ihned telefonuje na bezplatnou telefonní linku 158. Jedná se zejména o informace, které by vedly například k popisu osob, které se na místě krádeže pohybovaly, či popis vozidla, které kulatinu z místa odváželo.
nprap. Udo Ertner
5. 4. 2012
 

vytisknout  e-mailem