Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Kuplířství - zákrok Ve Smečkách

Díky devíti měsíční velmi intenzivní práci kriminalisté z Prahy I. rozkryli organizovanou skupinu osob, která se dlouhodobě zabývala prostitucí.  

Během včerejší připravované realizace kriminalisté provedli několik domovních prohlídek na území hlavního města Prahy a Středočeského kraje, při níž zadrželi celkem tři muže ve věku pětačtyřicet, jednačtyřicet a čtyřiadvacet let. Všichni zadržení byli obviněni z trestného činu kuplířství a jeden z nich i z trestného činu podílnictví a podvodu. Organizovaná skupina vše prováděla v úmyslu získat pro sebe nebo pro jiného značný prospěch a tím si po dobu páchání trestné činnosti členové přišli na více než půl milionu korun.
 
Kriminalisté včera zadrželi celkem tři muže a z nočního klubu v centru Prahy předvedli devatenáct osob z řad zaměstnanců a společnic. Při domovních prohlídkách policisté zajistili věci důležité pro trestní řízení, jako jsou listinné materiály, výpočetní technika a záznamová zařízení. Zákrok v ulici Ve Smečkách provedla Zásahová jednotka hl. m. Prahy ve spolupráci se Speciální pořádkovou jednotkou. Po sdělení obvinění a provedených výsleších, byli všichni tři muži umístěni do policejní cely s návrhem na vzetí do vazby. Nyní jim hrozí trest odnětí svobody v délce až osmi let.
 
V současné době budou nadále prováděny další kroky ke zjištění další trestné činnosti.

vytisknout  e-mailem