Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Kupoval kradené - aktualizace

Písek – Kriminalisté překazili další obchodování s kradeným zbožím. 

Písečtí kriminalisté pracovali na případu nákupu a dalšího prodeje kradených věcí přes zastavárnu. V pondělí ráno prošetřování dospělo do fáze, kdy už kriminalisté měli dostatek potřebných informací a se souhlasem státního zástupce zadrželi podezřelého mladého muže z Písku. Muž pracoval v zastavárně a měl kupovat a déle prodávat kradené věci. Podezřelý obchodník s „horkým zbožím“ okusil komfortu policejní cely a kriminalisté provedli domovní prohlídky a prohlídky jiných prostor a pozemků, při kterých zajistili množství věcí, které zřejmě z velké části pochází z trestné činnosti.
 
 V úterý pak vyšetřovatel zahájil trestní stíhání zadrženého muže pro trestný čin podílnictví, ten si vyslechl obvinění a po dalších potřebných úkonech ho kriminalisté propustili, další vyšetřování poběží na svobodě.
 
Muž měl minimálně v době od června roku 2013 do konce dubna 2014 koupit v provozovně i na dalších místech v Písku například lodní motor, pily, kompresor, vrtačku, tlakovou myčku, jízdní kolo a další věci, ačkoli věděl, že pochází z trestné činnosti.
 
Kriminalisté právě třídí a dokumentují všechny zajištěné věci a v průběhu dne poskytneme také fotogalerii zajištěných věcí, které s největší pravděpodobností pochází z majetkové trestné činnosti u nás na Písecku, ale patrně také z Příbramska či dalších sousedních regionů a budeme hledat jejich majitele.
 
Na následujícím odkaze naleznete fotogalerii věcí a předmětů, u kterých hledáme majitele. Pokud některou z věcí poznáváte, kontaktujte vyšetřovatele na lince 974 235 447 nebo volejte na linku 158 a domluvíte se na dalším postupu.

 

Fotogalerie:

http://www.policie.cz/photoDetail.aspx?docid=21997044

 
por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz
25. června 2014

vytisknout  e-mailem