Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Kvůli své neopatrnosti byl oloupen

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který využil nepozornosti a odcizil peněženku se všemi doklady, nemamlou finanční hotovostí a platební kartou.  

Policisté z místního oddělení Horní Počernice od poloviny dubna pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který v herně využil nepozornosti poškozeného a odcizil mu peněženku s finanční hotovostí a všemi doklady. Bezpečnostní kamera herny v Horních Počernicích zachytila muže, který využil neopatrnosti návštěvníka podniku a připravil ho tak o značnou finanční částku a veškeré jeho doklady. „Oloupený“ muž si v ranních hodinách odložil svou bundu na židli za svá záda a nevěnoval ji dostatečnou pozornost. Když byl plně zabrán do hry na výherním automatu, přistoupil k němu ze zadu podezřelý muž.
Rychlým pohybem ruky mu během pár vteřin vytáhl z náprsní kapsy u bundy peněženku s celým jejím obsahem a z herny svižným krokem odešel. V tu chvíli neopatrný hráč přišel o dvanáct tisíc korun v hotovosti, o veškeré osobní doklady a také o svou platební kartu. Proto se podezřelý dopustil dvou prohřešků proti zákonu v jednom, a to krádeže spolu s neoprávněným opatřením platebního prostředku. V případě dopadení a odsouzení mu hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.
Policisté se nyní obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc, ale i s preventivními radami, jak svým zodpovědným chováním předejít krádeži. Veškeré informace k totožnosti, pohybu, či pobytu hledaného přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158, nebo kterékoliv policejní služebně.  

nprap. Jaroslav Bican - 12. 5. 2015

Odkazy do noveho okna

krádež peněženky

krádež peněženky 

Detailní náhled

krádež peněženky 2

krádež peněženky 2 

Detailní náhled

krádež peněženky 3

krádež peněženky 3 

Detailní náhled

krádež peněženky 4

krádež peněženky 4 

Detailní náhled

krádež peněženky 5

krádež peněženky 5 

Detailní náhled

krádež peněženky 6

krádež peněženky 6 

Detailní náhled

Podezřelý

Podezřelý 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem