Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Laciná dovolená

LITOMĚŘICE – Rekreoval se v chatě na cizí účet … 

Litoměřičtí policisté sdělili v úterý 35letému muži z Litoměřic podezření pro trestný čin krádeže a porušování domovní svobody. Podezřelý muž se počátkem měsíce července 2012 vloupal do rekreační chaty u obce Žitenice a odcizil kovové předměty a součásti, které zde nalezl. Dále se v chatě bez svolení majitele ubytoval, používal zařízení chaty a vařil si potraviny, které zde nalezl. V úterý jej ve své chatě nalezl překvapený majitel, který ihned zavolal policisty. Za své jednání teď může podezřelý muž být potrestán až dvouletým vězením.
 

Krást se nevyplatilo
Krást se nevyplatilo 52letému muži z okresu Litoměřice. V červnu 2012 se pokusil v areálu výrobní firmy ve Štětí odcizit nerezovou trubku v hodnotě 4 tisíc korun. Při krádeži byl přistižen zaměstnancem firmy, proto svou kořist zanechal na místě činu a utekl. Policisté zlodějíčka vypátrali a zjistili, že nekradl poprvé. Za opakovanou majetkovou trestnou činnost ho může postihnout až tříleté vězení.
 

Sebral i minerálku
V noci na úterý vnikl 31letý muž sklepním okénkem do sklepních prostor domu v Roudnici nad Labem. Dále vypáčil dveře do samotného sklepa, odkud si odnesl nový ještě nepoužitý gril a jednu lahev minerální vody s citronovou příchutí. Policisté na základě zjištěných informací muži sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže a porušování domovní svobody.
 

1. 8. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem