Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Lapka daleko neutekl

TEPLICKO - Zloděje, který vnikl do bytu, chytili známí poškozeného; Další obviněný dealer... 

Daleko neutekl

     Z přečinů krádeže a porušování domovní svobody se bude zodpovídat 56letý recidivista, který vnikl do cizího bytu. Včera po půlnoci využil v minulosti 14krát odsouzený muž nezajištěných dveří obytného domu a vnikl do společné chodby a následně do bytu, ze kterého odcizil odloženou příruční tašku a s mobilem a doklady. Chvíli poté ho ale dostihli známí okradeného, kteří zloděje potkali na chodbě, když odcházel z místa činu. Odcizenou tašku i s věci měl ještě u sebe, policisté muže zadrželi, pokud bude uznán vinným, hrozí mu až tříleté vězení.

Další obviněný dealer

     Tepličtí kriminalisté obvinili z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy 34letého muže, který měl prodávat v Dubí drogy. Je podezřelý, že různým osobám prodával pervitin, a to i přesto, že už byl za podobnou trestnou činnost v minulosti odsouzen. Muž je stíhán na svobodě, v případě uznání viny mu hrozí až pětileté vězení.

Hledáme svědky nehody

     Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo 11. prosince kolem 16:50 hodin v Teplicích, ul. Riegerova. Dosud nezjištěný řidič měl při vyjíždění z místa parkování před prodejnou Auto Kelly poškodit zaparkované vozidlo Citroen Xsara a z místa odjet, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti při dopravní nehodě. Podle dosud zjištěných poznatků by se mohlo jednat o vozidlo Škoda Fabia, novější typ, tmavé možná černé barvy.

Odcizené žebříky

     Dva hliníkové žebříky odcizil neznámý pachatel z areálu stavebnin v Teplicích. Z oploceného areálu odnesl někdy v době od soboty do úterka žebříky v hodnotě přes deset tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení a po pachateli, kterému hrozí až dvouleté vězení, pátrají.

11. 12. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem